Over Ons

Johnson Petfoods is een klantgerichte en innovatieve speler op de petfood markt. Wij leveren gezonde, natuurlijke voeding voor honden en katten. Ons team is dagelijks in de weer om een assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten voor huisdieren samen te stellen en te leveren aan de betere dierenspeciaalzaak. Wij doen dit vanuit onze passie voor het welzijn van huisdieren.

Historie – Johnson Petfoods is in 2010 begonnen met de import en distributie van een uitgekiend assortiment diervoeding voor een betaalbare prijs. Vanuit een tot kantoor omgebouwde slaapkamer zijn we gestart, maar binnen enkele maanden waren we de slaapkamer al ontgroeid, en inmiddels leveren wij aan zo’n 450 dierenspeciaalzaken.

FD Gazelle 2014 – Het Financieel Dagblad reikt ieder jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Met deze onderscheidingen zetten het Financieel Dagblad, ABN AMRO, Mazars en Graydon de snelst groeiende topondernemers in de spotlight. In 2014 eindigde Johnson Petfoods op de lijst van de 331 snelst groeiende bedrijven van Nederland  landelijk op een mooie 19e plaats. In de regio Noord-Brabant en Limburg waren wij de op vier na snelste groeier in de provincie, en daar zijn we natuurlijk apetrots op !

FD Gazelle 2015 – En dat is twee !!!  In 2015 eindigde Johnson Petfoods op de lijst van de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland landelijk op een mooie 96e plaats. In de regio Noord-Brabant en Limburg zijn we op een mooie 14e plaats geëindigd, en daar zijn we natuurlijk wederom apetrots op !

Mijlpaal  – John Sars oprichter en Managing Director van Johnson Petfoods: “Het winnen van een Gazelle Awards is een mooie beloning voor ons hele team. Toen we in 2010 begonnen met Johnson Petfoods wist ik dat we de juiste producten hadden, maar dat het zo voortvarend gaat is een droom die werkelijkheid wordt. Het laat zien dat onze producten gewaardeerd worden en dat steeds meer consumenten  hun hond of kat voeden met onze producten . Wij zijn nog lang niet klaar met het verwezenlijken van onze ambities, maar dit is zijn ons een fantastisch mooie mijlpalen.”

Johnson Petfoods is lid van branche organisatie DIBEVO.

Dibevo-logo def sept08 FD-Gazellen2014