fd. Gazellen Awards 2015

fd. Gazellen Awards 2015

En dat is twee !!!!

Zojuist een telefoontje gehad van de hoofd-redactie van het Financieel Dagblad met de mededeling dat Johnson Petfoods dit jaar opnieuw in aanmerking komt voor een FD Gazellen Award !!!

Kortom, we zijn dit jaar wederom één van de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland, en één van de 100 snelste groeiers in de regio Zuid Nederland (Brabant en Limburg).

Op 24 november aanstaande horen we op welke positie we op de lijst van de regio Zuid staan, en op 10 december tijdens de Grande Finale in Den Haag weten we op welke plaats we landelijk staan….

Wij zijn super trots op ons team van medewerkers en op onze klanten die in ons geloven en onze groei mogelijk hebben gemaakt !

De FD Gazellen Awards – een initiatief van Het Financieel Dagblad – worden dit jaar voor de twaalfde keer toegekend aan Nederlandse bedrijven die een onafgebroken omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar hebben laten zien. Daarnaast gelden er diverse andere criteria, waaronder financiële gezondheid en winstgevendheid.

FDgazellen2015